Shana Flogie: Pritok novih Svetlobnih kod

blog pritok novih svetlobnih kod

Vsako leto, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. Vse energije se najmočneje integrirajo na Zemljo prav na zadnji dan meseca julija, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius.

To je čas, ko na Zemljo priteka veliko energije, v ospredje stopi arhetip boginje Izis in tako vstopimo v čas kozmičnega portala, skozi katerega se stekajo mogočne energije, ki sprožajo in prebujajo v vas esenco kozmične modrosti. Čas bo še vedno namenjen čiščenju Ega, saj bo ta od zdaj naprej hodil z roko v roki duhovnega zavedanja, kdo ste, od kod prihajate, kakšno znanje prinašate in kakšen je vaš namen, v smislu poslanstva tukaj. To bo tema, s katero se boste lahko intenzivno ukvarjali.  Odpirajo se namreč vrata Novega Zavedanja.

Vsa energija vas bo podpirala, da boste lahko »utelesili« svojo božansko esenco.

Sirius je za egipčane najpomembnejša zvezda, je pa tudi dom tako imenovane Kristusove Zavesti. In prav zdaj je čas, ko se bo v prvih 12-ih dneh avgusta, skozi žarke kozmične energije, ki se zlivajo na Zemljo že od konca julija, ustvaril energetski portal, ki vam bo omogočil Priložnost, da aktivirate Zavest mojstra v sebi. Ponovno se bodo uspavane vsebine, ki so v vas, v zapisih vaše DNK prebudile in odprle zapečatena Vedenja in Resnice, ki so od »vedno« že prisotne v vas.

Klica Duše zdaj, ne boste mogli več utišati.

Zato si prav s to namero vzemite čas za Tišino in Mir, da se boste lahko zavestno premaknili v galaktično knjižnico Vedenja,  Zavedanja, Znanja in Modrosti, ki je tiho čakala na vašo vrnitev. V Tišini, v Času… med Besedami in Mislimi, boste našli tisti ključ, ki odpira tisto pravo, kar je bilo v vas tako dolgo časa skrito in pozabljeno. Zdaj je tisti Trenutek, da vstopite… zdaj je namenjeno, da to Modrost odklenete in jo uporabite.

Pred vami je intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njenega vpliva.

Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. Na ta dan se najlažje  aktivirajo vaši uspavani potenciali in darovi, saj je to dan za »spominjanje« kdo v resnici ste, od kod prihajate in kakšna je vaša naloga tukaj.

blog pritok novih svetlobnih kod

Boginja Izis je varuhinja tega obdobja, boginja notranjega vpogleda in tista, ki »vdihne Novo«…

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Izis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja…

Pozdravite tudi vi… »Prihod Sopdet«…  

Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga. Ta predstavlja kozmični čas, kozmično uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan aktivacije Levjih zvezdnih vrat Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije še dodatno podprt z mlajem v Levu, ki bo osvetlil te Nove božanske energije Velike svečenice Izis. Ponovno bo rekalibracija obstoječe Matrice, ki se je aktivirala v letu 2012, preverite pa tudi, kaj se je dogajalo v vašem življenju poleti v letu 2014, predvsem v partnerskih odnosih…

8. avgusta bo tudi že omenjeni mlaj, ki že sam po sebi oznanja čas kreacije. Tako kot vsako leto se odpirajo na ta dan Zvezdna vrata 8:8, ozvezdja Leva – »Levja zvezdna vrata«, ki bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kod starodavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. Hkrati bo to čas, ko je proces karmične poravnave na osi Dvojčka – Strelec v svojem višku. To pomeni, da se bo v vašem življenju odvijal proces zaključevanja nečesa, kar je povezano z vašo družino in koreninami na vseh ravneh, na kolektivnem nivoju pa bo aktualno vprašanje pravic povezanih z vprašanji, izobraževanja, statusa, družine in otrok.

Morda boste v tem obdobju razrešili tudi napetosti in nesoglasja v svojem domačem okolju, saj lahko v avgustu sprejmete odločitev bodisi, da končate ali začnete znova. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov iz podzavesti, na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Spraševali se boste o svojem izvoru, o tem kaj je vaš namen tukaj in zakaj ste tu, kjer ste v svojem življenju.

11. avgusta se aktivira meteoritski dež, ki ga povzroči roj Perzeidov.

Zemlja gre vsako leto skozi meteoritski pas, na Zemljo pa bo tako znova pritekala velika količina meteoritskega železa. Meteorski dež je naraven pojav, pri katerem Zemljina orbita prečka pas delcev, ki jih za seboj puščajo kometi. Ko ti delci letijo skozi visoke plasti (nad 80 km) Zemljine atmosfere, zažarijo in za seboj puščajo sled. Vzrok za nastanek meteorskega roja Perzeidov, ki so na Zemlji vidni že okoli 2000 let, je komet Swift-Tuttle. Za meteorski roj Perzeidov je značilno, da so utrinki zelo svetli. Opazovali jih boste lahko skozi utrinke na nebu.

Zvezdni utrinki imajo tudi moč, da usmerijo energijo v tisto, kar si želimo in osvetljujejo našo pot.

blog pritok novih svetlobnih kod

Čas nastavite notranjega kompasa

Morda je prav to priložnost za premislek o spremembah v vašem življenju in uresničitvi novih ciljev. Opazujte jih sami ali v družbi ter ne pozabite, da si z vsako padajočo zvezdo nekaj močno zaželite.

Pomembno zdaj bo, da ste v prvih dveh tednih meseca avgusta Prisotni v Trenutku. Zakaj? Če boste dobro opazovali okoli sebe, boste Videli, da bi lahko veliko duš postajalo vse bolj paranoične, obupane, duševno zmedene in jezne.

Tistim, ki lahko Vidite in Čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstajenje Novega načina življenja, kar seveda… je Resnica. Občutek bo, kot da ste temu enkrat že bili priča in če boste dobro pogledali v svojo preteklost, se bodo lahko neki fragmenti tematike, tako na globalni kot na osebni ravni ponavljale iz leta 2012-2013. Vedite samo eno: zDržite… se visoke naravnanosti, vse ostalo odMislite in delujete s Srcem.

Poglejmo še, kaj vse lahko pričakujete v temu času?

Ključna beseda bo »intenzivnost«.

Vse se bo dogajalo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… karkoli še ostaja vašega vezano na stare načine mišljenja, tretje-dimenzionalne zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečim, kar vibrira na višji vibraciji. To bi seveda lahko mnogim predstavljalo izziv, posebej vsem, ki ste čustveno še vedno navezani na stare energije in zapise, ki so v vas in čakate, da bo kot je bilo! Čakali boste zaman. Veliko lažje vam bo, če Odpustite in Dopustite spremembe, saj bi slednje potem lahko bile dosežene z minimalnimi motnjami in notranjimi stiskami.

Zaupajte procesu v katerem ste in dopustite, da spremembe naredijo svoje.

Za tiste od vas, ki ste aktivirali vaša svetlobna telesa, bo ta čas lahkoten, saj se boste ločevali od »starega« zelo enostavno… enostavna za vas pa bo tudi integracija prihajajočih svetlobnih valov, ki se sidrajo na Zemljo in tako vplivajo na vaše svetlobno Telo. Zdaj bo tudi vaše fizično telo šlo znova skozi nadgradnje vaših virtualnih ovojev DNK. To bo omogočilo vaši fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v obdobju, ki je pred vami.

Prav pritok teh energij, bi lahko prinesel v vaše življenje veliko kreativnosti in novih idej.

Zdaj je čas, ko se speče kode v vas najlažje aktivirajo. Aktivacije DNK –  aktivacija dušnega potenciala in aktivacije galaktične DNK, zvezdnega semena so glede na pozicijo vzhajajočega Siriusa najbolj učinkovite prav v tem obdobju.

Vedite, da vam ni treba delati na vsem, kar bi vam aktivacija teh energij prinesla. Na vas je, da enostavno Sprejemate tok Obilja in Svetlobe v tem Novem valu, na svoj način in z zMožnostmi, ki jih imate.

blog pritok novih svetlobnih kod

Na vas je… Izberite, kar se vam zdi najBoljše za vas

Bodite pozorni tudi na vašo dieto in izbor jedi… saj bi znali, če se boste dobro opazovali, občutiti željo po spremembi vašega načina prehranjevanja in boste naredili prav vse, da omogočite telesu vse pogoje, da boste pripeljali telo na višje frekvence. V temu obdobju bi se lahko morda soočali tudi s težavami in motnjami spanja ali občutili, da ste lahko celo preveč energizirani in tudi zaskrbljeni.  Ne skrbite.  To bo minilo, ko se boste vi integrirali na prihajajoči Svetlobni val. Več o simptomih prebujenja vam napišem…

Ne pozabite; kaj je vam res pomembno? Preverite pa tudi, če bi si morda bilo dobro zastaviti nove cilje?

Vaše trdo delo in vztrajnost bosta poplačana. Vedite, da si zaslužite ves Uspeh, ki prihaja k vam. Prav zaradi pozicije retrogradnega Jupitra boste imeli največ izzivov s strahom pred neuspehom, zato si za začetek potiho to tudi priznajte in se veselite dosežkov, ki ste jih dosegli v zadnjem času. Zahvalite se Zemlji in vesolju za ta blagoslov v zavedanju, da je Vse, kar delate… v Biti soustvarjanje z višjimi silami. Potem usmerite svojo Pozornost nazaj na trenutne naloge… na Izbiro, kam in kako naprej, s kom? Ne izgubite izpred oči svojega osnovnega cilja in namena. Veliko več lahko dosežete, če se boste osredotočali na ohranjanje visoke vibracije. Vaša naravnanost bo ključnega pomena, kako boste kreirali naprej v življenju.

Sprememba, ki se bo dogajala v avgustu in faza novega začetka, ki vas čaka v septembru, bo nujna. Vedite, proces, ki se dogaja zdaj, vas bo osvobodil vaših lastnih verig. Prav tako bo slika Teme na kolektivni ravni ugledala Luč. Svet se bo razsvetlil v Resnici, ki bo mnoge osvobodila, nekaterim pa bo nadala okove lastne objestnosti.

Do takrat pa… z Milostjo in zavstno kreirajte skozi popolno Prisotnost, tukaj in zdaj. Čas je za aktiviranje zvezdnih semen.

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

Se beremo…

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog moc

Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9

blog tarot

Shana Flogie: Mistično popotovanje skozi 13 bardo stanj

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane