Sporočilo ob koncu tedna…

Harmonija ni samo glasba, ki jo slišiš zunaj sebe, ampak tudi tista, ki jo občutiš v svoji duši.

Poslušaj to notranjo melodijo in jo sledi. V njej je vodnik za tvojo življenjsko pot, ki te bo pripeljala do ravnovesja in notranjega miru. Izzivi, ki te čakajo, niso prepreke, temveč priložnosti za učenje in rast. Ne boj se jih, saj se iz kaosa rojeva največja modrost. Vedi, da si svetloba v tem temnem svetu, in tvoj sijaj je tisto, kar bo prinašalo svetlobo v življenja drugih. Ne glede na to, kako temna se zdijo okoliščine, vedno se lahko odločiš, da boš svetil.

Jasna namera zdaj je kot zvezda na nebu, ki te usmerja skozi temo noči.

Bodite odločni v tem, da svojo dušo vodite k rasti, ljubezni in svetlobi, saj boste s tem ne le spremenili svoje življenje, ampak tudi življenja drugih. V tem trenutku ti želimo sporočiti, kako pomembno je ohraniti notranji mir. Mir je tisti, ki ti omogoča, da se dvigneš nad težo preteklosti. In ta teža, ta breme, ni tvoja usoda. Lahko ga odložiš. Lahko odpustiš. Odpustiti ni samo darilo drugim, ampak predvsem darilo sebi. Ko odpustiš, sprostiš svoje srce in dušo iz zapletenih vozlov preteklosti. To je kot osvoboditev ptice, ki jo pustiš, da poleti v nebo. Ostani Prisoten, bodi tu in zdaj. To je tvoje življenje, to je tvoj trenutek. Ne dovoli, da te misli o preteklosti ali skrbi za prihodnost odvrnejo od tega trenutka.

Prisotnost je ključ do resničnega življenja.

Ostani Pristen v sebi. Ne skrbi za masko ali vlogo, ki jo moraš igrati. Bodisi to, kar si, in tvoja avtentičnost bo pritegnila tiste, ki te cenijo takšnega, kot si. Torej, ohranjaj mir, odpusti preteklost, ostani prisoten in bodi pristen. To so koraki, ki te bodo vodili k notranjemu ravnovesju in resnični svobodi. In pomni, da si vreden ljubezni in sreče, prav tako kot kdorkoli drug. Začuti to sporočilo v svoji duši in dovoli, da te vodi na poti samoopazovanja, ustvarjalnosti, povezanosti in ravnovesja. V sebi imaš vse, kar potrebuješ, da siješ in ustvariš čarobnost v svojem življenju.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

110

Sporočilo ob koncu tedna…

blog-2023-napoved-januar-7

Shana Flogie: Retrogradni Neptun na 29. karmični, stopinji – Soočenje z realnostjo  

35

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG (1200 x 800 px) (6)

Shana Flogie: Napoved za julij