Sporočilo ob koncu tedna…

V tem času, ko se potapljamo v globine svoje duše in se soočamo skozi odločitve s svojimi najglobljimi strahovi, sanjami in resnicami, je pomembno, da se zavedamo moči, ki jo imamo v sebi. Vsak korak, ki ga naredimo na tej poti notranjega raziskovanja, je korak k osvoboditvi, k preobrazbi, k novemu začetku. Zdaj je čas, da se odprete moči odpuščanja. Odpuščanje je dar, ki ga dajemo sami sebi. Ko odpustimo sebi in drugim, osvobajamo svoje srce, svojo dušo, svoj um. S tem ustvarjamo prostor za novo, za svež začetek, za ljubezen, ki jo nosimo v svojem srcu. Pomembno je tudi, da zaupamo v vse, kar prihaja. Vsak izziv, vsaka ovira, vsaka preizkušnja je priložnost za rast, za učenje, za razvoj. Če zaupamo v potek življenja, če zaupamo v sebe, bomo odkrili, da smo močnejši, kot smo si kadarkoli predstavljali. Sprejmite to priložnost, da se osvobodite starih vzorcev, prepričanj in omejitev. Vsak dan je nova priložnost za začetek, za rast in za spremembo. Ne dovolite, da vas preteklost zadržuje, ne dovolite, da vas strahovi ustavljajo. Zaupajte vase, zaupajte v življenje, zaupajte v vse, kar prihaja. In, ne pozabite: Kar ste sejali, boste želi. Če ste varali, ste prevarali in izigrali sebe. Če niste prevzemali odgovornosti in niste aktivno gradili svojega življenja, se boste kmalu soočili z realnostjo, ki vam ne bo všeč. Morda boste začutili, kako se tla pod vami tresejo, kako se svet okoli vas spreminja, kako se vaše sanje razblinjajo v prazno. To bo čas, ko boste morali stopiti iz cone udobja, se soočiti z lastnimi napakami in neuspehi ter sprejeti odgovornost za svoje življenje. Morda bo boleče, morda bo težko, vendar je to tudi priložnost za rast, za učenje, za preobrazbo. To je priložnost, da se zbudite iz svojega zasanjanega stanja, da se zaveste svoje moči, svojega potenciala, svoje odgovornosti.

To je priložnost, da začnete graditi svoje življenje na novo, da začnete ustvarjati svojo lastno resničnost, svojo lastno srečo, svoj lasten uspeh.

Ne dovolite, da vas strahovi in dvomi preteklosti zadržujejo niti, da vas negativne misli in čustva zavirajo. Zdaj je čas, da stopite naprej, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem, da se odločite za spremembo.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

110

Sporočilo ob koncu tedna…

blog-2023-napoved-januar-7

Shana Flogie: Retrogradni Neptun na 29. karmični, stopinji – Soočenje z realnostjo  

35

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG (1200 x 800 px) (6)

Shana Flogie: Napoved za julij