Sporočilo ob Solsticuju…

Sanje so kot zvezde na nebu, ki nas vodijo in navdihujejo, da sledimo svojemu srcu, da sledimo svojim najglobljim željam in hrepenenjem. A brez trdnega temelja, brez zavedanja realnosti, brez sprejemanja trenutka, lahko sanje postanejo le iluzije, ki se razblinijo v praznini. Zato je pomembno, da se zavedate svojih sanj, svojih ciljev, svojih želja, vendar pa hkrati ostanete povezani s svojim življenjem, s svojimi odgovornostmi, s svojimi obveznostmi. Najdite ravnovesje med tem, kar si želite doseči, in tem, kar je trenutno mogoče. Najdite ravnovesje med svojimi ambicijami in svojimi omejitvami. Najdite ravnovesje med svojo notranjo vizijo in zunanjim svetom. In, ko najdete to ravnovesje, boste odkrili, da ste sposobni doseči vse, kar si želite, da ste sposobni uresničiti svoje sanje, da ste sposobni živeti svoje najboljše življenje.

Vesolje je na vaši strani, vas podpira in vam prinaša neomejene možnosti. A ključ je v tem, da ostanete povezani s svojo resničnostjo, s svojim življenjem, s svojim srcem, saj boste le tako lahko stopili na pot svoje resnične izpolnitve, svoje resnične sreče, svojega resničnega jaza. In, če se boste odločili stopiti na pot samoodkrivanja, boste odkrili, da je vsak izziv, vsaka preizkušnja priložnost za rast, učenje in preobrazbo.

Vedite, da imate v sebi moč, Moč, da spremenite svoje življenje, moč, da dosežete vse, kar si želite.

Če boste sledili Srcu in naredili potrebne premike boste odkrili, da je življenje polno priložnosti, polno možnosti in polno Ljubezni. Verjeti v ljubezen je ena največjih moči, ki jo lahko imamo. Je svetloba v temi, tolažba v stiski, gorivo za našo dušo. Ko verjamemo v ljubezen, odpiramo svoje srce, da bi sprejeli in dajali ljubezen v svojem življenju. Verjeti v ljubezen pomeni verjeti v moč povezovanja, v moč odpuščanja, v moč sočutja. Ljubezen je tista sila, ki nas združuje, nas dviguje, nas osvobaja. In, tako boste lahko z zaupanjem in pogumom stopili naprej, v neznano, vendar vzbujajočo prihodnost. Boste lahko stopili na pot svojega resničnega jaza, svoje resnične izpolnitve, svojega resničnega življenja.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

110

Sporočilo ob koncu tedna…

blog-2023-napoved-januar-7

Shana Flogie: Retrogradni Neptun na 29. karmični, stopinji – Soočenje z realnostjo  

35

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG (1200 x 800 px) (6)

Shana Flogie: Napoved za julij