Shana Flogie: Napoved za junij 2023

Blog x ()

Dobrodošli v mesecu juniju, ki bo ob Solsticiju tudi uradno naznanil začetek poletja. V tem mesecu lahko umre vaša stara identiteta, nekatere vrste medsebojnih razmerij, lahko se ločite, opustite lahko določene ustvarjalne projekte ali pa oblike dela. Pa vendar, kar se bo na eni strani v vašem življenju zaključilo, se bo na drugi, tudi na novo začelo. Ne bodite presenečeni, saj se lahko rodi v vas želja po začenjanju novih razmerij, projektov, kariere in izražanja novih delov lastne osebnosti.

Arhetip, ki bo vladal v juniju je arhetip Smrt – Rojstvo in lahko predstavlja prekinitev razmerja s Škorpijonom; s komerkoli, ki je rojen med 22. oktobrom in 22. novembrom, lahko pa boste v mesecu Škorpijona izgubili stik s pomembno osebo ali doživeli spremembo v nekem razmerju. Bolj kot karkoli drugega ta simbol rasti zahteva, da opustite vse tisto, na kar ste navezani ter da se podate novim doživetjem naproti.

Zdaj boste dobesedno pometli s tistim, kar ste predelali in prerasli.

V vas se lahko rodi nov sistem verovanja, videnja, nov odnos do stvari, nov svetovni nazor, na drugi strani pa smrt stare identitete in način obnašanja. Opuščanje bo zdaj kot simbol razvoja v popolnejše bitje. Morda si večkrat zastavite tole vprašanje, predvsem, ko boste v naslednjih nekaj tednih v dvomih, torej:

Kaj opuščate in kaj pozdravljate, da se rodi, v vašem življenju?

Morda se boste celo zalotili, da ste prišli do točke, kjer bo vse, kar ste si želeli ali po čem ste v življenju hrepeneli, v danem trenutku izgubilo popolnoma ves smisel in bo vaša preteklost. Vaša želja po napredku, hiši, šolanju ali delovanju v smeri, kot ste delovali do sedaj… ne bo več skladno s tem, kar boste čutili zdaj. Nobene ideje kam. Samo vedenje, da želite drugače in… Praznina.  Ta bo povezana samo s tem, da želite drugače, kako pa… ne boste natanko vedeli. Zavedanje, da se rojeva nov svet, bo posledično mnogim ozaveščenim dušam prineslo izkušnjo popolnega reseta v dosedanjega življenja in posledično se bo v vas naselil občutek, da so izgubile kompas. Občutek boste imeli, da je to, kar ste želeli, tako daleč in da… to ni več to. Nekaj manjka… Poznano?

Z junijem prihajajo topli dnevi, zračna energija Dvojčka bo postregla s svežimi idejami in željo po druženju in povezovanju. Ta energija hitrega razmišljanja je točno tisto, kar boste potrebovali zdaj, da boste krmarili med številnimi preobrati in spremembami, ki vam jih prinašajo tedni vladavine klepetavega Dvojčka vse do začetka poletja. Že takoj ob vstopu v mesec junij, boste čutili, da morate narediti nek premik v življenju, v smislu »vse ali nič«.

blog napoved junij

Izgradnja NOVEGA… vas, odnosa, dela, sveta… to bo vodilo druge polovice tega leta.

1. junija bo spoj med Jupitrom in severnim sečiščem v znamenju Bika

S severnim luninim sečiščem je povezana pot usode, Jupiter pa je planet obilja, priložnosti in uspeha. Njun spoj, bi vas lahko dobesedno katapultiral na val izgradnje vaše nove prihodnosti. Ker se srečata v zemeljskem znamenju Bika, predstavlja izgradnja novega v dobesednem smislu, kar pomeni, vse kar je povezano z zemljo, fizičnim, telesom in konkretnimi stvarmi. Najverjetneje boste zdaj začutili, da morate dobesedno narediti konkretne korake v življenju, ki bodo pustili vidne sledi v vaši prihodnosti. Pot usode je vezana na vaše življenje v Novem svetu.

Njuna konjunkcija, spoj, prinaša močno, razširjeno povezavo z vašim življenjskim namenom, ki vam bo vlila vero, da stvari delujejo točno tako, kot so namenjene in da se situacije trenutno odvijajo v vašem življenju, točno tako, kot je prav. Nekaj morate konkretno spremeniti in vi sami veste, čutite, da drugače ne bo šlo več naprej. Če hočete novo, se mora prej staro končati, vključno z vašimi prepričanji in načinom delovanja. Stari načini in pristopi k razreševanju situacij ali začenjaje novih stvari, ne obrodijo več sadov. Čutite to? 

Tudi na globalni ravni… od junija dalje vstopamo v fazo, ko se stari svet dokončno razruši, s tem mislim na sistem in način ureditve tega, kar je poznano. Trenutno se začenja faza vstajenja novega, ki bo prežet z napredno informacijsko tehnologijo in umetno inteligenco. Ključnega pomena za vas bo, kako boste naravnani sami in kako prožni boste pri spuščanju naučenega po starem modelu in koliko boste dopuščali v življenje novih znanj.

Ti aspekti bodo še posebej močno zavibrirali v vas, v kombinaciji z ognjeno Polno luno, ki bo prva po sezoni mrkov. Zakaj? Ker je vladar te Polne lune Jupiter, ki se od maja dalje mudi v Biku. In, znova se krog zavrti… v smeri konkretne realizacije in k premiku meja.

blog napoved junij

4. junija bo Polna luna v Strelcu

Strelec je veliki raziskovalec zodiaka, ko poleg nenasitne žeje po znanju, s svojim lokom in puščico cilja naravnost v Antares, ki je ena najbolj svetih zvezd na našem nočnem nebu in je znana kot Srce Škorpijona. Antares naj bi bil počivališče duš na poti v onostranstvo. Tu, na tem počivališču, naj bi se duše spomnile svojega božanskega načrta, kako zelo so ljubljene in da nikoli niso bile zares same. Antares je prav tako povezan s strastjo in delovanjem iz srca. Tukaj želi naš lokostrelec Strelec dati svoj pečat, zato je morda to namig, kam bi morali tudi vi usmeriti svoje strasti. Razmislite. Ta Polna luna bo kot nalašč, da vas spomni, da bi se morda morali bolj osredotočiti na zaupanje v božanski načrt in se spomnite kaj je res pomembno. Nagovarja vas, da se spomnite, da ste Ljubezen, v katero se boste tudi vrnili in da imate vedno in povsod podporo božanske duhovne energije, ki vas vedno podpirajo.

Klic duše, ta bo vedno bolj glasen.

Ognjena energije te Lune bo razsvetlila vašo željo po pustolovščini. Spodbudila vas bo, da raziskujete onkraj svoje neposredne okolice in da greste korak dlje. Luna bo tudi v lepem aspektu z Marsom v Levu in bo prinesla še več ognjene energije. Povezal ju bo kreativni aspekt, njuna energija pa vas bo navdihnila, da se bolj odločno povežete s svojimi cilji. Bodite prepričani v svojo sposobnost širitve in izkoristite to spodbudo za navdih, saj boste zdaj razmišljali veliko bolj kot običajno.

Vaše velike vizije, vas lahko pripeljejo do prelomnice.

Če se vam je že leto prej porodila ideja, ki vas je povsem navdihnila, je to lahko trenutek, da jo uresničite. Ognjena energija Strelca, vam bo pomagala, da boste spremenili fokus in se nekoliko odmaknili o vseh energij, ki so vam lahko postavile življenje na glavo in vas pahnile v cikel spremembe. Njena energija ima moč, da vas popelje skozi fazo raziskovanja tujih svetov in učenja povsem novih stvari.

Strelec je razpet med tem in svetom onkraj…

Je tisti, ki nosi energijo večnega iskalca, učitelja in filozofa. Upodobljen je kot pol konj in kot pol človek, z lokom in puščico v roki. Uči vas, da ste lahko tudi sami marsikaj, a to samo takrat, ko ostajate igrivi in radovedni glede številnih vidikov sebe ter tako pripomorete k širitvi svoje zavesti. Ob Polni Luni v Strelcu, si predstavljajte sebe kot puščico, ki leti po zraku in doživlja različne tokove resničnosti. Ti prebliski, vpogledi in videnje širše slike so veliko bolj pomembni od tega, kje puščica pristane. Zato je zdaj na vas, za izkoristite energijo te ognjene Polne Lune in ste odprti za doživljanje svoje resničnosti z drugačnega zornega kota ter nadaljujte z iskanjem širše slike.

blog napoved junij

Čutili boste potrebo po avanturi

Dejanske pustolovščine bi vas lahko popeljale v oddaljene kraje, na potovanje v tujino ali celo pot okoli sveta. Lahko prinese tudi krajše poti in spremembe vezane na nov začetek pri vašem delu, rojstvo otroka ali ustanovitev podjetja. Vedite, da se največje dogodivščine, lahko zgodijo v vaših mislih takrat, ko prebijate stare vzorce. Strelec je znan po večnem optimizmu in svojih pozitivnih vibracijah. Sam sveta ne vidi niti pozitivno niti negativno. Kar se zgodi, pač je in vedno je mišljeno, da bo. Strelec vam zdaj lahko pomaga najti najboljše v najzahtevnejših okoliščinah, s pridihom optimizma in učenja. Uči vas, da je življenje polno številnih lekcij in dokler se učite, živite. Ne obupajte. Poglejte z drugega zornega kota.

Ne pozabite pa tudi, da se bodo na vsaki pustolovščini zgodili preobrati. Vedite pa, da ne glede na to: ali se vzpenjate na hrib, vzgajate otroka ali več deset dni sedite v tišini na meditacijskem umiku, izzivi bodo. Vedno. So bili, so in bodo. Prav tako, bodo prišli trenutki vpogleda, hvaležnosti in upanja. Prišle bodo temne noči, ko se boste počutili osamljene in premražene in seveda… Prišla bodo svetla jutra, ko boste izžarevali hvaležnost za vsak svoj dih, da ste živi. Vse to je življenje.

Sonce v Dvojčkih, Polna luna pa v Strelcu… ko se zavestni del zrcali v podzavestnem in obratno

Strelec in Dvojčka sta dve plati istega kovanca. Dvojček se osredotoča na podrobnosti, Strelec pa vidi širšo sliko. Dvojček komunicira, da bi se učil, Strelec komunicira, da bi poučeval. Dvojčka iščeta dvojnost, da bi razumeli svet, Strelec išče končne resnice, ki zagotavljajo višjo združitev vseh energij. Ti dve energiji vam na več načinov pomagata integrirati vaše leve, logične možgane z vašo desno, ustvarjalno stranjo. Njihova integracija vam pomaga ostati radovedni, postavljati vprašanja in iskati odgovore, medtem ko veste, da resnično iščete višje razumevanje. Pomembno je, da razumete, kako sprejeti te višje filozofije in jih uporabiti pri vsakodnevnih opravilih. Prav mešanje višjih vibracij Strelca in Dvojčkov vam lahko pomaga najti čarobnost v vsakdanjem življenju. Vedite, da sta zdaj obe energiji potrebni, saj vam pomagata pri učenju, razvoju in odpiranju vaših perspektiv. Polna luna v Strelcu je tako priložnost, da prepoznate, kako integrirate te energije in kje se morda držite nižjih vibracij. Šele, ko se zavedate teh, jih lahko sprostite.

Ko se lahko naučite integrirati višje vibracije, vidite podrobnosti, ki jih lahko povežete, da razumete širši pomen vsake izkušnje.

Dvojčka je znamenje dvojčkov, ki v vsaki situaciji najdeta dve nasprotujoči si strani. Energija Dvojčkov se premika hitro zato, da vam pomaga pregledati vsako izkušnjo in v njej najti podrobnosti. Ta hitra narava vam tudi omogoča, da najdete prisotne tudi vse dvojnosti. Šele takrat, če pogledate skrajne strani vsake energije, lahko pridobite boljše razumevanje situacije in vidite sliko širše.

Ko se uskladite s priložnostmi, ki jih ponuja Dvojček, boste postali fascinirani nad svetom okoli vas in boste želeli izvedeti vse, kar lahko o njegovih skrivnostih. Postali boste opazovalci, zaradi česar boste manj odzivni na svoja čustva. Visoka vibracija in pozitivna stran Dvojčkov vam omogoča, da se ločite od vaših čustev, hkrati pa ostanete prisotni z njimi. To nereaktivno stanje vam omogoča, da nadaljujete z učenjem, ne da bi zaprli misli zaradi strahu, nerazumevanja ali tesnobe. Ko ste odprti za različne oblike komunikacije, se lahko odprete sprejemanju znakov iz sveta okoli vas.

Seveda ima tudi Dvojček slabšo plat. Njegova senčna stran vključuje presojo, zaprtost in občutek neprizemljenosti. Če ste naravnani na Dvojčkovo senčno plat, vas prevzema živčna energija in lahko vas postane strah sveta okoli vas. Um drvi od ene misli k drugi, brez ničesar, kar bi ga osredotočilo. Nimate fokusa. Na svoja čustva se odzovete bodisi s tesnobo ali bodisi tako, da se omamljate in tako zapadate v različne vrste odvisnosti, na način, da sploh ničesar ne čutite. V tem stanju ne morete pravilno predelati svojih občutkov in posledično ni variante, da bi obvladali tesnobo s katero se morda spopadate. Namesto, da bi stvari reševali, zasipate sebe in ljudi okoli sebe z vprašanji, medtem ko iščete odgovore. Preverite znova:

… ali ignorirate intuicijo in vztrajate, da je logika edina pot?

blog napoved junij

Polna luna v Strelcu je močan čas za soočanje in preoblikovanje strahov.

Strah živi v vašem telesu. Pogosto je v ospredju vaših misli, zato lahko tudi na podzavestni ravni spremeni vaše dojemanje in vedenje. Strah lahko zadržite na različnih področjih fizičnega, energijskega in čustvenega telesa. Tu je, da vas uči, preverja, vedno pa vas nekaj nauči. Lahko vam prinese modrost in vam pomaga razumeti sebe na globlji ravni. Lahko osvetli blokade in ovire, ki vam preprečujejo, da bi uresničili svoje sanje. Vedno vas lahko obišče, vendar mu ni treba dovoliti, da spremeni vaše vedenje ali kakor koli prekriža vaše načrte. Preprosto… morate mu prisluhniti, ga priznati in ga premakniti iz svojega telesa. S tem, ko se boste s svojimi strahovi soočili, jih boste začeli nadzorovati in tako vplivali na potek življenja.

Izkoristite Polno luno v Strelcu, da se spomnite, da je to potovanje resNIce.

Vprašajte se, katere pustolovščine vas kličejo in ostanite odprti za vse, kar je res. Veliko vsega kar je res prihaja na dan, pa mnogi še vedno ne verjamejo. Na vas je zdaj, da se odločite ali ste zdaj res pripravljeni na te resnice. Ne samo, da jih poslušate, ampak, da jih tudi Slišite. Če je odgovor pritrdilen, se soočite s svojimi strahovi, naredite korak in vedite, da boste poskrbeli za najboljši možni scenarij. Sprostite vse, kar vas ovira in stopite v novo avanturo naprej.

Sidralo se bo nekaj »konkretno«, v kolektivno zavest, na novo… Odpirale se bodo meje, na drugi ravni pa se bodo meje lahko zaBrisale.

Ta Luna, sidra energijo zvezdnih semen… Preverite v svojih rojstnih kartah kaj imate na 13 stopinji, saj je to aktivna stopinja Lune, ki bo v nasprotju Sonca v Dvojčkih. Najbolj boste vpliv čutili spremenljiva znamenja: Dvojčki, Device, Strelci in Ribe ali če imate svoje rojstne osebne planete in točke od 9 do 17 stopinj spremenljivih znamenj.

Nekaj dni kasneje, 5. junija, se tudi mentalni planet Merkur poravna z nepredvidljivim, spremenljivim Uranom, ki je tudi v zemeljskem Biku.

Znova se lahko pripravite na nekatere šokantne dogodke in situacije, ki bodo polnile naslovnice revij in bile v prvi vrsti kot najbolj aktualne novice v medijih, naj pa vas ne preseneti tudi to, da vas bo prešinila kakšna nenadna genialna ideja. No, v vsakem primeru pa… znova moj tako opevani stavek v tem letu…

… pričakujte nepričakovano!

In, če že govorimo o energiji ognjenih znamenj, bo tudi Venera, planet ljubezni, vrednot in vsega lepega vstopila v bleščečega in glamuroznega Leva in bo razvnela vaše ljubezensko življenje ravno v času poletja.

blog napoved junij

5. junija začne Venera, planet ljubezni, podaljšano štirimesečno potovanje skozi kraljevsko naravnanega Leva

Venera bo v Levu od 5. junija do 8. oktobra 2023. Njen podaljšan obisk v Levu bo zaradi njenega retrogradnega cikla, ki se začne od 23. julija do 4. septembra. V svojem retrogradnem ciklu, ki je le vsakih 18 mesecev, bo preizkušala stabilnost vaših odnosov in finance. Izkoristite ta čas za delo na sebi, saj bo to čas, da odprete srce in očistite morebitne rane, ki blokirajo tok energije Ljubezni. Zdaj bo čas, da se vprašate:

Kje boste v življenju zasijali?

Venera v Levu pooseblja glamur, razkošje in ekstravaganco. Ljubezen bo stopila na pediestal, ponosni boste, radodarni in vse boste naredili za romantiko in občudovanje. V tem času se boste hranili s pozornostjo, priznanjem, potrjevanjem in oboževanjem, saj ima Venera v Levu rada, da jo opazijo, razvajajo in občudujejo.

Vse do jeseni bosta v  ospredju strast in ponos.

V tem obdobju boste veliko naredili, če boste svoj ego vlagali v svoje odnose in partnerstvo. Manj prijetna stran Venere v Levu, pa je precenjevanje vaših občutkov zaradi ekstravagance. Vaše vrednote bodo v skladu ekspresivnega izražanja, čas bo podpiral vse, kar bo povezano z zabavo, tekmovanji, umetninami, nakitom, odrsko umetnostjo in nastopanjem. Seveda, Lev ni lev, zato bo v ospredju tudi pridih dramatičnosti in izstopanja iz povprečja, saj boste v tem obdobju lahko imeli povečano željo, da bi bili izjemni in se počutili posebne.

Od 11. do 26. junija vstopi tudi Merkur v zračna Dvojčka

Merkur v Dvojčkih bo še posebej klepetav, ker bo v svojem domu. V tem času boste zelo komunikativni, radovedni in družabni, zato boste zelo uživali v pridobivanju površnega znanja. Razglabljali boste o številnih temah, ne da bi se poglobili v katero koli izmed njih. Dvojček rad »nabira« znanje in informacije. Zanima ga vse, še posebej pa ga privlačijo besedne igre in pogajanja. V tem času boste hitro razmišljali in se radi pogovarjali. Zanimale vas bodo vse malenkosti, od tračev do vsega, kar se dogaja doma in okoli vas, z vsem boste hoteli biti na tekočem, vse informacije, pa bodo zdaj, imele prav posebno težo. Čas bo naklonjen tudi ročnim in mentalnim spretnostim, obvladovanju jezika, kar pomeni, da bi bili bolj zgovorni in prilagodljivi, hitro boste razmišljali, dojemali in bili sposobni posnemati. Hitro se boste lahko tudi odločili, v ospredju pa bodo spremembe mišljenja in živčna energija, kar pomeni, da bi lahko bili tudi bolj nemirni zaradi stalnega premlevanja v glavi. Kakršna koli aktivnost povezana z dihanjem vam bo zelo koristila, da boste svoj um umirili. Tek, hoja, meditacija… vse to vam bo pomagalo, da se boste umirili in lažje spali.

Na isti dan, 11. junija, se tudi Pluton, planet podzemlja še zadnjič premakne iz Vodnarja, na zadnjo stopinjo zemeljskega Kozoroga

Transformativni in skrivnostni Pluton, se je prvič premaknil v Vodnarja marca letos in že takoj prinesel burne spremembe: v ospredju so transspolnost, umetna inteligenca in transhumanizem. V retrogradni fazi je od 1. maja do 10. oktobra, v tem mesecu, 11. junija, pa se bo znova premaknil iz Vodnarja in naredil enega od svojih zadnjih dveh krogov skozi Kozoroga, preden bo dokončno opravil dolgo 20-letno potovanje skozi Vodnarja, ki se začne 19. novembra 2024.

blog napoved junij

Zdaj bo njegov zadnji premik v znamenje Kozoroga in znova bo aktiviral karmično, 29. stopinjo.

Na dan, ko vstopi v Kozoroga, bo tvoril trigon z Merkurjem, kar lahko prinese nekatere skrite informacije ali potlačene ideje na plan. Pluton je povezan s podzemljem, nelegalnimi posli, korupcijo in smrtjo, Merkur pa je povezan s poslovanjem in komunikacijo med drugim, pa vlada tudi imunskemu sistemu… novice o prikritih globalnih odločitvah preteklih dveh let, ki so in bodo mnoge gnale v pogubo, bodo do konca leta dobile epilog. Z naslednjim letom, pa se bodo začele sodbe, povezane z vsem, kar so v podzemlju skrivali… in to dobesedno.

Njegov premik v Kozoroga bo prinesel še zadnjo možnost, da se boste znova posvetili preobrazbam preteklosti. Ozrite se v leto 2008. Takrat je Pluton je prvič vstopil v Kozoroga in kaj so bile aktualne teme v vašem življenju, vsekakor pa vzemite pod drobnogled še obdobje med oktobrom 2022 in marcem 2023. Kaj se je dogajalo v vašem življenju v tem obdobju, predvsem pa razmislite o morebitnih spremembah, preobratih ali transformacijah, ki ste jih bili deležni. Retrogradni Pluton sicer ne bo prinesel nobenih novih informacij, pomagal pa vam bo natančno prilagoditi vse nove energije, ki so zdaj prišle v vaše življenje. Izkoristite ta čas, da greste globlje v svojo podzavest, da odluščite nekatere plasti in tako razkrijete večjo resnico. Čas bo kot nalašč za delo na sebi in čiščenje preteklih travm.

Do januarja 2024 lahko pričakujete tako na osebni kot na globalni ravni velike spremembe v sami strukturi družbe, njeni ureditvi in sistemi, ki se bodo popolnoma predrugačili. Življenje, kot ste ga poznali se dokončno poslavlja. Do vnovičnega obrata in vstopa v Vodnarja, preglejte svoje finance, strukturo odnosov v katerih ste in svoj odnos do moči. Pluton pooseblja moč duše, je vaša notranja moč, zato bo njen klic zdaj tako močan, da ga ne boste mogli več negirati. Stopite v lastno vodstvo in …

… bodite sprememba, ki jo želite videti v svetu.

17. junija se začne tudi retrogradna faza Saturna v Ribah

Saturnova retrogradna faza bo trajala približno 4 mesece in pol, vse do jeseni; do 4. novembra in bo v znamenju Rib. Na 7 stopinji se začne, zato bodite pozorni na vse svoje rojstno postavljene planete in točke, ki so v orbisu med 0 in 7 stopinj. Saturn je struktura, trd in neizprosen učitelj in gospodar karme. Je zaveznik časa. Brez Saturna, vam nikoli ne bi uspelo uresničili svojega potenciala, prevzeti odgovornost za svoja dejanja in se naučiti, kako se soočiti s težko realnostjo življenja. V svoji retrogradni fazi vam daje priložnost, da prebrodite svojo karmo in razjasnite svoje odnose. Teme, ki so bile aktualne v vašem življenju v letošnjem marcu, se lahko vrnejo, da se z njimi znova soočite in se ukvarjate. Saturn seveda lahko prinese izzive, lekcije, njegova retrogradnost pa lahko te izzive pripelje na površje. Toda s Saturnom je vaša naloga stopiti korak naprej in prevzeti odgovornost. Z eno besedo, zdaj bo čas, da premaknete svoje meje (Saturn) in gradite strukturo na osnovi intuicije (Riba).

Zdaj bo pomembno, kaj čutite in ne več, kaj mislite…

blog napoved junij

18. junija bo tudi Nova luna v znamenju Dvojčka

Sonce in Luna bosta v konjunkciji – v tesnem spoju, ki vam lahko pomaga, da boste načeli kakršen koli ključen pogovor, ki bi bil odločilnega pomena za naprej. Mlada, nova Luna ali mlaj, je faza »prazne Lune« in ta lunarna faza predstavlja začetek cikla, fazo ki je ugodna za saditev semen – nove začetke. Lunina faza nastopi na 26 stopinjah Dvojčka in vpliva na vse, rojene z osebnimi planeti in točkami na približno 23 do 30 stopinjah spremenljivih znamenj; Dvojčka, Devica, Strelec in Ribi, kot tudi in 0 do 1 stopinji. Tudi glavna znamenja: Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog, boste čutili vpliv te lunine mene.

Ta Nova luna vam ponuja priložnosti, da se posvetite osebnim ciljem, ki izražajo pozitivno energijo znamenja Dvojčkov: da izboljšate svoje komunikacijske sposobnosti na način, da prisluhnete drugim in uživate v stališčih drugih, namesto, da vztrajno iščete tisti izgovore … Predvsem v odnosih. Zdaj lahko zavestno vložite energijo in svoj fokus, da boste izboljšali svoje komunikacijske in socialne veščine. Če ste pred kratkim preživeli razhod, je ta Mlada luna čudovita energija za nov začetek, da se osredotočite na ljubezen do sebe in določite namere za vašo naslednjo zvezo.  Vprašajte se večkrat: ali res poslušate osebo, ko ta govori, ali samo čakate, da poveste kar ste mislili sami? Ali res komunicirate na prijazen način in ste strpni do drugačnega mišljenja? Zdaj boste imeli priložnost narediti pomembne spremembe v svojem življenju glede komunikacije in povezovanja v odnose.

Ker pa je Nova luna v nasprotju z Neptunom, ki je povezan z rožnatimi očali, prikrivanjem in po navadi s praznimi obljubami, se prepričajte, da ne boste podlegli krivdi in čustvenemu izsiljevanju. Ta lunacija tvori kvadrat z Neptunom in verjetno bi lahko naleteli na kar nekaj razočaranj, preden se podate na novo pot. Največ izzivov boste imeli s pričakovanji, zato delujte po principu:

Naredi največ, kar imaš na voljo v danem trenutku.

19. junija tvorita socialna planeta, Jupiter in Saturn, sekstil

Jupiter v Biku in Saturn v Ribah, bosta na 7 stopinji tvorila sekstil. Njuna povezava prinese priložnosti za uresničitev vaših načrtov. Pomagal vam bo da boste vse lekcije, ki ste se jih naučili in vsa prizadevanja izkazala za pravo pot. Pred vami se odpira obdobje konstruktivnih dosežkov. Zdaj boste praktični, realistični in ker boste našli dobro ravnotežje med načrtovanjem in odkrivanjem, vam bo to prineslo veliko zadovoljstva.

Ključ do uspeha bo prepoznavanje in iskanje užitka v preprostih stvareh, ki vas osrečujejo.

V svojih podvigih boste v harmoniji s sabo, videli boste pa tako potencialne koristi kot pasti, kar bo seveda zelo izboljšalo vašo presojo. Izkoristite ta čas, saj boste imeli zdaj možnosti učenja in dostop do veljavnih informacij iz zaupanja vrednih virov. Spoštujte razumne, etične in zdrave pristope.

blog napoved junij

21. junija pozdravimo poletje ob poletnem Solsticiju

Poletni solsticij je faza, ko Sonce doseže svojo najvišjo višino na severni polobli, preden se začne spuščati. Solsticij označuje tudi uradni začetek poletja na severni polobli in začetek zime na južni polobli. To je dan, ko uživamo najdaljšo količino dnevne svetlobe in oznanja pomemben trenutek v našem življenju.

To je čas, da se ustavimo, uživamo v svojem sijaju in se ponovno povežemo z našo brezmejno duhovno močjo.

Premik Sonca iz zračnih Dvojčkov v občutljivega, vodnega Raka označuje obdobje, ko bosta skrb in udobje postavljena na vrh vašega seznama prioritet. Sprememba v energiji, vam bo seveda pomagala, da boste bolj v stiku s svojim srcem in telesom. To je čas, da poskrbite zase in svoje najbližje, da ustvarite več domačnosti v svojem okolju. Rak je zaščitnik družine in materinstva, povezan z zvestobo in ustvarjanjem občutka domačnosti. Ko so vse te energije aktivirane, boste morda želeli raziskati rituale, ki bi vas bolj povezali z družinskimi člani, predniki in vas povezali z naravo.

Ali ste vedeli, da v astrologiji Sonce predstavlja vašo identiteto, najvišje bistvo tega, kar ste? Zato… Ste izgubili stik s tem? Zdaj je vaša priložnost, da se sredi leta vrnete domov. Dom je domena Raka. Ne pozabite pa… Ljubezen gre skozi želodec, zato, kaj dobrega skuhajte in ne pozabite vse skupaj začiniti, s polno mero Ljubezni.

Vabljeni, da se mi ob tej priložnosti pridružite na 3 urnem spletnem dogodku, ki bo v živo dan prej Poletni Solsticij in kreacija novega sveta

26. junija vstopi v Raka tudi Merkur

Na ta dan se Soncu v Raku pridruži še Merkur. Zdaj se burne ideje in želja po komunikaciji in izmenjavi idej prevesi v bolj čustvene pogovore. Ta oznanja fazo, ko boste razmišljali, govorili in sprejemali informacije na globlji, bolj instinktivni ravni. Način komunikacije bo bolj čustveno obarvan in pomembno vam bo, da bodo pogovori iz srca. Zelo dobro si boste zdaj tudi zapomnili stvari in se spominjali, kot goba boste čustveno vpijali informacije iz okolja, vse boste »vedeli« o čustvenem ozadju osebe ali situacije,  poleg dejstev, pa boste izjemno dobro zaznavali razpoloženja in pomemben vam bo ton pogovora. Skratka… veliko bolj boste občutljivi, ta pa se lahko poveča ob koncu meseca, ko se bo Merkur povezal s Soncem. Manj vas bo zanimalo tisto, kar je univerzalno in več tisto, kar bo vezano na vas osebno in ljudi, ki so vam blizu. Vaše misli bodo obarvane z vašimi čustvi, zaradi česar boste bili težje objektivni.

Zadnji dan v mesecu, pa zaznamuje še en obrat velikana… 30. junija nastopi z retrogradno fazo Neptun v Ribah

Neptun, planet ustvarjalnosti, iluzij in sanj, je vsako leto je retrograden približno 5 mesecev. Njegova faza v tem letu se bo začela na 27. stopinji Rib. Poleg retrogradnega Plutona, ki se mudi na karmični stopinji, Saturna, ki je tudi v Ribah, se zdaj pridruži še en gigant, Neptun. Saturn je 7. marca vstopil v Ribe, zato vam bo njegova retrogradna faza pokazala vse, kar ni bilo dobro. Saturn je planet meja, Ribam vlada Neptun. Oba se mudita v Ribah, ki pa so prav »specializirane« za odpravljanje meja. V svoji retrogradni fazi lahko odpre tančico in vas vodi, da vidite Resnico, saj boste stvari, ki jih prej niste jasno videli, zdaj videli, celo to, kaj se je dogajalo v ozadju. To, kar ste Gledali, je bila le iluzija, toda zdaj, ko veste, Vidite in… to zavedanje ustvarja premik. To bo obdobje povečane dovzetnosti, kar pomeni, da je dobro, da nekatere svoje sanje odložite. Faza retrogradnega Neptuna prinaša čas neodločnosti ali občutka negotovosti, saj je bolj obdobje osebnega odkrivanja. Zato, ko naredi premik, bi se lahko počutili razočarane zaradi kakšne zadeve, situacije ali osebe, pa vendar vedite, da vas to lahko vodi po novi in izboljšani poti, ki je bolj prava za vas.

In, za konec… Odprite roke Novemu življenju in Možnostim, ki vas čakajo skozi povezovanje, ter se premaknite naprej z Močjo, Veseljem in Modrostjo… vse staro, pustite za sabo. Zastavite si Cilje… Naredite plan… in sledite Srcu. Prisluhnite Trenutku… Kaj vam pravi? Kaj si vaše Srce prav zdaj Želi? In ne pozabite, zdaj se boste učili, kako najti pravo ravnovesje med trdnostjo in sočutjem in to… to naj bo vodilo poletja.

Ohranjajte visoko naravnanost. Se beremo…

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

110

Sporočilo ob koncu tedna…

blog-2023-napoved-januar-7

Shana Flogie: Retrogradni Neptun na 29. karmični, stopinji – Soočenje z realnostjo  

35

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG (1200 x 800 px) (6)

Shana Flogie: Napoved za julij