Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo september
Vedite, da ne glede na to, kaj izgleda, in ne glede na to, kako tragično in strašno se zdi, ste dovolj močni ne le da obvladate, ampak tudi prestopite te okoliščine in se spet dvignete. Vi ste večji kot tisti, ki so vas ranili, in ni vam več treba živeti v strahu.
 
Kmalu boSte Svobodni, Čisti in ponovno Rojeni. Ne podcenjujte svojih moči… ampak jih tiho začnite spet graditi Spustite in si odPustite … Vzemite lekcije, ki ste jih dobili skozi Trpljenje… in pojdite naprej. Vsak korak, ki ste ga naredili, bo nekega dne dobil smisel… kajti bil je nujno potreben, da ste lahko danes to kar ste… da ste preHodili Pot, ki ji pravite Življenje… vsaka oseba, ki vam je prekrižala pot, bila z vami na poti, je morala biti del Nje… brez Njih, ne bi bili to, kar ste… tako je tudi vsaka situacija nujno potrebna, saj vas vodi k učenju o sebi, kdo ste in kam greste… zato… »kamen na kamen palača«… in »vse ima svoj namen«… vsaka izkušnja, je del vašega učenja… ta, pa je na koncu… Vaša življenjska Modrost. In kaj je tisto, kar je na tej poti resnično vredno?
 
Spomini… ustvarjajte jih čim več in naj bodo čim bolj barviti… kako barviti bodo, pa je odvisno od vaše Domišljije, Drznosti in Kreativnosti. Vaša budna spremljevalka zdaj je Resnica… življenje … ki nima pravil, ker samo Je. Pred vami so dnevi, ki bodo pomembni za to, da ne obŽalujete za svojo Preteklostjo ter da najdete Mir in Spravo okoli nje. Če boste zdaj še naprej živeli in obžalovali svojo preteklost, si ustvarjate Trpljenje. Zdaj je čas, da se učite od Nje in rastete kot oseba skozi Njo.
 
Kaj si drugi Mislijo o vas, bo naslednji izziv, a v resnici je žal tako, da nikogar nič ne briga, s tem se nihče ne ukvarja, razen vaše glave, ker ste v sebi neSigurni, neOdgovorni, neSamostojni, neSamozavestni in neSrečni … Pomembno je, kaj Vi sami mislite o Sebi. Zdaj je čas, da naredite v svojem življenju Vse, zaradi česa in v čemu boste našli Veselje. Pripravite se, da boste zdaj na prvem mestu bili Zvesti sami sebi.
 
Naj bo konec tedna vaš… kot Spomin na vsak Trenutek zavestne Prisotnosti. Se beremo. Hvala, ker ste. Ohranjajte visoko vibracijo.
 
Iz srca,
shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog moc

Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9

blog tarot

Shana Flogie: Mistično popotovanje skozi 13 bardo stanj

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane