Sporočilo ob koncu tedna…

Ob zaključku tega tedna se soočamo z izzivom, da se odrečemo tistemu, kar nas zadržuje v bolečini, čeprav je povezano s tistim, kar nas drži v udobju.

Včasih je težje opustiti stare, udobne misli in prepričanja, ki nas v resnici le nesrečne, kot pa se znebiti teh destruktivnih vzorcev in najti srečo ter zdravje. Kaj menite o tem? Se strinjate? Kaj izbirate vi? Ali zdaj vidite? Zdaj se začenja obdobje povratka na pot k sebi. Samo odločitev, da postanete zdrav človek, je največje darilo, ki ga lahko ponudite svetu. Ohranjajte visoko naravnanost. Skozi proces zdravljenja, ki se dogaja zdaj, se lahko naučite o prirojenih darovih, ki obstajajo v vas, in se junaško odločite uporabiti svoje talente za višje dobro. Ne pozabite, da je namera pot do razrešitve, ki jo morda iščete. Vedite, da nikoli ne morete zares predvideti, kako se bodo stvari razvijale v vašem življenju. Lahko pa prevzamete odgovornost za svoje odločitve in dejanja.

Ravno, ko mislite, da veste, kako naj bi bilo, se lahko stvari popolnoma obrnejo.

Zato, če nekaj ne deluje, lahko obstajata dva razloga: ali še niste pripravljeni ali pa obstaja boljša pot. Usoda prinaša nepričakovane dogodke, ki so lahko sprva skriti, težki ali boleči, vendar ne dovolite, da vas zaslepijo. To je vaš čarobni čas, in pomembno je, da ste v harmoniji z dogodki. Morate se odločiti. Sprememba je neizogibna, smer spremembe pa je odvisna od vas in vaše naravnanosti. Zdaj je ključna regeneracija na poti do uspeha, ki vam bo pomagala, da se povežete s svojim resničnim jazom in razrešite trenutne situacije. Vdihnite v srce in občutite čarobnost, ki obstaja v vas. Zaupajte v Svetlobo, ne hranite več Teme.

Zdaj je čas, da se prepustimo toku življenja in začutimo svojo notranjo moč.

Vsak korak, ki ga naredimo v smeri regeneracije, nas približuje harmoniji in celovitosti našega bitja. Združimo se s svojim notranjim svetom in zaživimo v sozvočju s svetlobo, ki nas obdaja. Ne dovolimo več, da nas preteklost zadržuje ali da nas strahovi prihodnosti ovirajo.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za maj 2024

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…