Sporočilo ob koncu tedna…

Ob zaključku tega tedna se ustavimo in poglobimo v svoj notranji svet, kjer se prepletajo različni odtenki teme – rana, ki se odpira zdaj simbolizirana z arhetipskim Kironom, ter kompleksnost odnosov in partnerstev.

V teh trenutkih prebujenja spoznavamo izjemno moč sprejemanja rane, saj ravno skozi to dejanje začenjamo celostno sprejemati sebe.

Biti preprosto v biti postane naša mantra, saj v tem preprostem stanju dovolimo, da nas svet vidi takšne, kakršni resnično smo. Zdaj je čas, da se potopimo v tišino svojega notranjega sveta, kjer se dotikamo teme, ki jo prinaša rana, v zapletenem plesu odnosov in partnerstev. V tem prebujenju spoznavamo moč sprejemanja rane, saj le skozi to sprejemamo sebe v svoji polnosti. Odložimo maske, ki smo jih nosili skozi čas in se preprosto prepustimo, da smo. Biti. V tem preprostem bitju najdemo odgovore na vprašanja, ki so nas preganjala. V tem času spoznavanja in sprejemanja odkrivamo svoje rane, kako globoko lahko seže naša notranja moč. Sprejemanje rane ne pomeni le ozdravitve, temveč tudi odpiranje novih vrat v našem duhovnem razvoju. Ko sprejmemo vse plasti svoje rane, se povežemo s svojo resnično esenco in s tem izražamo svojo edinstvenost. To je proces, ki nas vodi k resničnemu prebujenju. V tem čarobnem plesu življenja se odpirajo vrata svetega partnerstva, kjer se duše združujejo v nebeški harmoniji. Biti luč in biti povezovanje je zdaj ključ, ki odpira srca in ustvarja čarobne vezi med nami.

V tem svetem partnerstvu se dotikamo najglobljih plasti svojega bitja in skupaj ustvarjamo čudovite vzorce ljubezni in razumevanja. Skupaj tkemo prepletenost sanj in resničnosti, ustvarjamo prostor, kjer se odmeva vsako srce, vsaka misel.

Naše sveto partnerstvo je kot zvezdni utrinek, ki osvetljuje temno noč, kot melodija, ki seže v najgloblje kotičke duše. V tem povezovanju najdemo moč, ki nas dviga nad vsakdanje skrbi, in ljubezen, ki nas popelje v neskončnost. Združeni smo kot eno, naša bitja prepletajo svoje poti v neustavljivem toku ljubezni.

Vzemimo si čas, da se poglobimo vase, da se dotaknemo svoje rane in jo sprejmemo v svojo celostnost. Naj bo to obdobje notranjega raziskovanja, ki nas bo popeljalo do večje jasnosti, modrosti in ljubezni do samega sebe.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za maj 2024

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…