Sporočilo ob koncu tedna…

Zdaj je čas, da se osvobodimo vseh bremen, ki smo jih nosili, in da začnemo graditi svojo prihodnost na temeljih ljubezni, vere in poguma. Naj bo naša pot osvetljena s svetlobo naše notranje modrosti, ki nas bo vodila skozi vsak izziv in nas povezovala s svojo pravo potjo. Sprejmite ta čas kot darilo in izkoristite priložnost za notranjo rast in preobrazbo.

Zdaj je čas, da se dvignemo nad svoje omejitve in zaživimo v polnosti svojega potenciala.

Zaupajmo v moč življenja in dovolimo, da nas vodi k sreči, ljubezni in izpolnitvi. Svet okrog nas je prepojen z egom, in tudi v naših notranjih prostorih se kaže kot glasen klic jaza, jaza, jaza… V odnosih in situacijah, ki se nam odvijajo, se učimo, da zavržemo egoistične nagone in stopimo na pot sodelovanja. Ni pomembna zgolj zmaga, temveč pot, ki jo skupaj prehodimo. Ne gre le za nas, ampak za to, kaj lahko prispevamo skupnosti, ko se povežemo. Morda se trenutno počutite zmedeni, nedisciplinirani, brezciljni ali ujeti v katero koli škodljivo navado, odnos ali okolje, ki je prežeto z negotovostjo.

Tisti, ki so ujetniki strahu, tavajo v temi, iščejo upanje, svetlobo in priložnosti. Njihovo lastno nemoč izrabljajo s strašenjem, grožnjami in prepovedmi, ki so prikrito začinjeni z manipulacijo. Vendar to ni prava pot. Zato se ustavite. Ne dovolite več, da vas vodi ego.

Ne zapravljajte energije za logično razumevanje, saj bo to le povzročilo več zmede. Prenehajte igrati to igro… Vaši odzivi, kot sta jeza in slaba volja, so le priložnosti, da se hranijo še bolj. Stopite v svojo moč in jo vzemite nazaj.

Recite odločno ne, dovolj je!

V tem valovanju groze, ki se zdi, da se širi po vsem vašem svetu, se mnogi umaknejo, prestrašeni pred njim… Zato se vprašajte… Kdo ste v resnici? Se zavedate svoje biti, ki je del mreže… Bitje spreminjanja, uničevanja in ponovnega ustvarjanja… Vsak dan znova ustvarjate svoj svet… Skozi svoje zaznave, čutenja in znanje… Skozi svojo naravnanost. Vedite… Vaše misli oblikujejo realnost.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG ( x px) ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2024

Sporočilo ob koncu tedna…