Sporočilo ob koncu tedna…

Delo, delo in še enkrat delo… potem pa akcija, plan, prožnost, zmožnost odpuščanja starega in vztrajnost. Čas, ki ga boste namenili sebi bo nujno potreben, da boste lahko v življenju šli naprej.

Ne vračajte se nazaj, na stare poti. Razmislite. Odločite se. Dovolite si izstopiti iz kroga poZnanega. Povsod tam, kjer ni napredka in povsod tam kjer v življenju več ne spadate, zaključite. Preteklost naj ostane v preteklosti… ne odpirajte novega lista še, saj je čas namenjen vpogledu in čutenju… vam je to sploh še znano? Kaj čutite? Kako se počutite? Tokrat prihaja čas, ko boste res kmalu odprli svojo novo knjigo življenja in začeli s pisanjem novega poglavja, na novo. Zaključite s starim in dopustite, da se premaknete naprej. Vztrajajte, delujte in bodite aktivni. Na poti pa, sledite zdravi pameti, modrosti in vrednotam, da se vedno »dobro z dobrim vrača«.

Vedite, da karkoli pošljete od sebe, se vam pomnoženo vrača. Namen ima energijo, enako kot misli, čustva in občutja. Zato, tako kot mislite, tako boste kreirali in konec koncev živeli. Tako kot delate sami drugim, bodo drugi delali vam. To je univerzalni zakon. Ne bojte se te resnice… glejte nanjo kot na vir Svobode. V tej karmični resnici ni krivde, saj se bo vse, kar oddajate, vrnilo k vam… pomoženo. Nobenega drugega prostora ni… vse je… Eno. Ne odlašajte več in se ne slepite. Odvrzite bremena, ki jih nosite in sprejmite pomoč, ki je na Poti Resnice. Sprejmite Ljubezen, ki vas spremlja, bodri, nikoli ne obupa in vas vedno prebuja v Resničnost trenutka Tukaj in Zdaj. Nehajte sanjati in se slepiti… Čas je, da začnete delati iz sebe za sebe, samo tako boste izpolnili tisti del v vas, ki vam stalno manjka. Zbudite se in bodite Aktivni. Samo skozi namero tukaj in zdaj, boste vsak trenutek bližje sanjam, ki jih v biti že živite. Verjamete? Zaupate? Dvomite? Zakaj? Je v vas praznina? Ta je poKazatelj Uravnavanja. Čas je… da spustite in si drznete narediti korak, ki vas bo ponesel bližje k izpolnitvi vašega Srca.

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

Iz srca, Shana

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za december 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za november 2023