Sporočilo ob koncu tedna…

Poti nazaj več ni… samo še naprej… ste za? Verjamete? Niste prepričani… ste? Kako se počutite?

ZaČutite… Spustite Ego, zaUpajte in imejte Vero.

Namenite si nekaj časa za Odmik in notranji Vpogled vase. Vedite eno… MI ne Nadzorujemo sveta, imamo pa Moč, da prevzamemo Odgovornost nad svojimi Občutji, Odzivi in Zaznavami ter da Sprejemamo močne odLočitve o tem, kako bomo Živeli svoje Življenje. Zdaj je čas, da proUčite svoje življenje in Videli boste, katera področja so postala obremenjujoča. Izkoristite energijo prihajajočega mrka in čas, ki kaže, da si boste morali vzeti veliko več časa zase, prositi za pomoč, narediti spremembe v urniku, pozabiti na zadovoljevanje potreb in pričakovanj drugih ali pa se odpovedati neki bolečini in negativnemu samogovoru, ki vam razlaga kako je vse grozno, brezizhodno in  kako se nič ne da…

Naj bo vaš fokus samo na Trenutku, tukaj in zdaj, v Njem bodite sto procentni… skozi Vero, Zaupanje in Vedenje, da je namen situacije v kateri ste, da se stari deli vas končajo in zavekomaj poslovijo… Ste pripravljeni sprejeti to? Odpustiti? In, Pustiti tam, kjer je dejansko njihovo pravo mesto, v preteklosti. Pomembno je, da ne vstopate v Dramo, svojo lastno ali dramo drugih ljudi… pomembno bo, da ste v Miru s seboj, nikakor ne Primerjajte, ne Analizirajte predvsem pa ne Pojasnjujte… preteklost vam bo zrla naravnost v oči. Kar vas ne podpira izPustite, saj boste tako dali možnosti novim priložnostim, ki prihajajo.

Vse odnose in situacije, ki so polne kaosa in drame… za začetek se odmaknite in opazujete, kaj vam govorijo o vas, kaj vam kažejo? Česa se učite? Lahko sprejmete? Si dovolite biti v harmoniji, v miru, v blaginji? Potem to storite, vi se dvignite skozi zavedanje, da tega ne potrebujete več. S hvaležnostjo take odnose in situacije blagoslovite in se poslovite od drame in pozdravite mir. Svoboda in Odgovornost sta tesno povezani, kajti, ko v celoti prevzamete odgovornost za svoje življenje, ste svobodni. Vse, kar iščete, je že v vas. Poslušajte svojo Resnico, obrnite se vase in ostanite Mir.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog portal

Shana Flogie: Duhovne energije portala 11-11

blog napoved november

Shana Flogie: Napoved za november 2022

Sporočilo ob koncu tedna…